Nieuws

Geslaagde HERMES-dag!

Geslaagde HERMES-dag!

En of het een geslaagde HERMES-dag was op 18 maart jongstleden!
De aanmeldingen beloofden al een grote opkomst en bij aanvang van de algemene vergadering was het al gezellig druk in de aula met vele oud-leerlingen en een enkele oud-leraar. Misschien lag de belangstelling aan de agenda van de vergadering. Deze werd opgesierd door een aantal stukken die maar zo heel af en toe ter vergadering worden gebracht: te wijzigen Statuten en Huishoudelijk Reglement. Niemand wil de behandeling daarvan natuurlijk aan zijn/haar/hen neus voorbij laten gaan, nietwaar?!

Traditiegetrouw trapte de vergadering af met het zingen van het A.V.E.-lied. En men zong uit volle borst, hoor! Het klonk zeer overtuigend. Als u niet aanwezig was en mee heeft kunnen doen: volgend jaar is de herkansing tijdens de algemene vergadering van 2024. De reguliere vergaderstukken brachten een enkele vraag vanuit de zaal op: leuk om te ervaren dat de leden zo betrokken zijn bij onze bijzondere vereniging! En de Statuten en Huishoudelijk Reglement…. tot (waarschijnlijk) ieders opluchting stemde de vergadering ermee in… want zoiets nog eens dunnetjes over moeten doen, daar zit niemand op te wachten (hoe prachtig de teksten natuurlijk ook zijn).

Iets meer dan een halfuur na aanvang van de vergadering, was het dan eindelijk tijd voor de reünie-borrel! Stoelen aan de kant, live-muziek aan (uitstekend verzorgd door conservatorium studenten Emiliano Roca –gitaar- en Arjun Ramdas –contrabas-) en borrelen maar! Speciaal waren uitgenodigd
de oud-leerlingen die respectievelijk 60, 50, 40, 25, 10 en 5 jaar geleden examen deden. Ook de oud-leerlingen van de jaren 1970, 1971, 1980 en 1981 waren welkom omdat zij door de corona-periode hun reünie hebben moeten missen. De reünisten die dat leuk vonden, konden met de aanwezigen van ‘hun’ examenjaar op de kiek bij de fotograaf. Veel te snel was het 18:00 uur en kwam helaas een einde aan de HERMES-dag 2023.

De foto's van de HERMES-dag 2023 kunt u bekijken op de website na inloggen (foto-albums > HERMES-dag 2023)

Hopelijk zien wij u volgend jaar ook (terug)!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen